Carduri fără contact

Cardurile fără contact sunt utilizate în domenii tot mai mari de activitate. Principala lor diferență față de cardurile de plastic convenționale este securitatea. Este practic imposibil să se creeze astfel de carduri. Cele mai comune sunt două tipuri de jetoane: Em-marine și Mifare. În compania noastră puteți cumpăra cartele fără contact și echipamentele aferente.

Breloc RFID fara contact Em-Marine din plastic

Compania „Mihaela S.R.L” vă oferă un produs unic – un breloc RFID fără contact cu un chip Em-marine. Contactați managerii noștri pentru a achiziționa chei de contact sau pentru a afla mai multe despre specificațiile tehnice.

Caracteristicile tehnice ale chipului RFID non-contact Em-marine și calitatea de fabricație sunt absolut similare cu cardurile de plastic fără contact. Imprimarea pe plastic este colorată fără restricții, ceea ce vă permite să plasați orice intenție de design pe lanțul cheie. Dimensiunea fob-ului RFID este de 28x54mm, există o gaură pentru fixare.

Breloacele noastre de contact din plastic sunt deosebit de relevante pentru sistemele de control al accesului: fobul cu cheie ocupă mult mai puțin spațiu și poate fi atașat la restul cheilor.

Aplicarea cartelelor fără contact

Cipul Em-marine este cel mai adesea folosit ca un identificator în sistemele de control al accesului. Cipul conține un număr unic care este introdus în baza de date și este ulterior identificat cu un cititor special FRID. Când proprietarul său accesează site-ul în care este instalat acest sistem, puteți obține imediat informațiile personale ale deținătorului de permis. De asemenea, cardurile cu cip Em-marine sunt folosite în multe programe de loialitate ca și carduri de bonus sau de discount.

Chip Mifare are mai multă aplicație decât Em-marine, deoarece conține nu numai un cod unic, dar poate conține și informații despre proprietarul cardului. Prin urmare, aceste carduri sunt adesea folosite în programe de plăți nebancare și de plăți interne. Este de asemenea utilizat în sistemele de control al accesului, în obiecte cu cele mai stricte controale, de exemplu porturile maritime și fluviale. De asemenea, cardurile cu jetoane Mifare pot fi folosite aproape întotdeauna ca chei pentru camerele și camerele de birouri ale hotelurilor în care sunt instalate încuietori electronice. Avantajul lor este că pot fi reprogramate și, de asemenea, nu se pot suprapune, deoarece informațiile de pe chip sunt protejate de mai multe chei de acces suplimentare.

Compania „Mihaela S.R.L” produce carduri cu orice chip. Cardurile sunt realizate folosind aceeași tehnologie ca și cardurile de plastic convenționale, astfel încât să nu vă limitați la numărul de culori și design și aspectul lor nu se deteriorează în timp. Cumpărând carduri fără contact pentru compania Dvs., achiziționați un produs de calitate și un partener de încredere.

De asemenea, compania noastra are posibilitatea de a face carduri de plastic cu un cip pentru diverse încuietori în hoteluri.